.

SUMO

Kategori: ~Foto~

igårkväll...
SO FUNNY




något bar tydligen jätte roligt...


rensii

Kategori: ~Foto~

sitter och rensar bilder på datorn. åh vad jag saknar vissa saker

hittade en bild som faktiskt var ganska snygg! Och den var tagen med förra mobilkameran! Ni vet den mobilen som tappade skärmen x)

boring

Kategori: ~Foto~

MTV
beyonce official top 20

godnatt säger jag framför
tv:n. Orkar inte med det
dåliga vädret, ville ut och
fota men nej neeej

lookii

Kategori: ~egoo~

outfit ikväll



hoppas mina läsare får en super fredag!

svar på komentar

Kategori: ~svarpåkommentar/er~

svar på komentar:

" Vem är lille blåå??!! "


sv: Lille blå är en liten blå kamera... haha , bra beskrivning! Slänger in en bild istället
.

den är vatten tät och väldigt tålig så den tar vi med på typ utflykter och så. Det var den jag fotade med när vi var i USA!

ungefär såhär ser den ut
Digitalkameror - Ultrakompakta Olympus µ Tough 6000 blå

oh this is so funny

Kategori: ~allmänt~

ikväll:
gäster


hoppas jag överlever
nejdå, så farliga är dom inte
Efter fångarna på fortet igår åkte vi till ikea och köpte saker till mitt rum. Jag längtar verkligen tills allt är klart, mitt rum, badrummet här uppe, och mitt och tors tv-rum här uppe.

l a t e r

jag och emma sitter och spelar supermariobros på våra ds, det är skit kul!

bildbom :-)

Kategori: ~Foto~

Nu kommer en liten bild bomd från paddlingen!

allihopa



sen hoppade typ , tilda, tor, erik och anton från någon bro! Det såg
skit kul ut men jag fick inte :(







och avslutande bilden, jag har alltid velat kunna ta fina vatten bilder!
så man verkligen ser runda vatten bollar och så, den här bilden
fick duga..

hurtbulle !

Kategori: ~allmänt~

Godmorgon! Vaknade ganska tidigt idag så jag bestämde mig för att innan frukosten, gå ut och springa!åh vad duktigt jag kände mig då. Nu har jag duschat och fixat mig och sitter och hoppas på lite finare väder...

VI HÖRS

hahha bild från elviras student, ÄLSKA

fångarna på fortet !

Kategori: ~allmänt~

godmorgon :)
idag ska vi till någon fångarna på fortet grej i gävle! Det ska bli sjuukt kul. Det blir samma " gäng" som paddlade igår.Det var typ 5 familjer!Men nu har jag bestämt mig att på söndag ( förhoppningsvis! ) blir det en stor bildbom med spanien bilder, bilderna med kusinerna, och kanske från grekland 2007 !

puss

är ninernas bur för liten eller varför måste dom ligga på varandra?!

eller under trappen?!

hellluu

Kategori: ~Foto~

förlåt för den dåliga uppdateringen! Just nu är kusinerna från USA här och jag vill, som jag har sagt umgås med dom! I dag ska vi iallafall paddla allihopa ut till någon random ö i borlänge ! Det ska bli skitkul! Kan tyvärr inte ta med systemis, men det kanske blir lille blå ist!

Igår kväll då vi var hoss några kompisar, dom hade typ grisar :-)


bloggning i spanien :-)

Kategori: ~Spanien 2010~

HOLA!
Jag sitter pa ett internet cafe i spanien, torrevieja dar vi bor. Dom har underbara dagarna har bestatt av sola, bada i havet, bada i poolen & sovit. Av nagon konstig andledning blir man valdigt trott har. Nu ska vi snart ata pa resturarang. Bilderna harifran kommer nagon gang. For nar jag kommer hem ska jag till Papi och da ar kusinerna fran USA dar och vi ska ut och paddla pa nagon sjo allihopa, sa bra bloggning far ni senare,

Hehe, jag sitter och tanker ut massa inlagg nar jag solar men kommer pa att jag inte kan blogga da, kan man bli ¿beroende? JA tydligen

ssaknar falun lite♥

Mobilblogg: hej! Jag sitter just nu på en ...

Kategori: ~allmänt~

dsc01965 (MMS)

Mobilblogg: hej! Jag sitter just nu på en kinesresturang i västerås.vi åker något billigt flyg så att vi ska kunna satsa på något finare boende. Puss (Förlåt för bilden ,jag ser ut som en liten gubbe

todays

Kategori: ~allmänt~

Jag idag + röda mjukisar

drar till

Kategori: ~Spanien 2010~

S-P-A-N-I-E-N. Och jag kommer inte att ha någon dator med mig, så det blir ingen bloggning :( kanske hoppar in på ett internet café och skriver något. Men ni får ha det så bra! Bilderna kommer när jag kommer hem! H U G S

alot of pictures

Kategori: ~Foto~

Hej! Är hemma från en galen helg med Emma och Linn. Vi badade väääldigt många gånger,hade picnik, såg på film, dyngnade och mycket mer. TUSEN TACK.
bilder

VARSEGOOD

dude

Kategori: ~allmänt~

Hej! Jag har haft en helt asume natt med Emma och linn, men den är inte slut än! För vi ska dyngnaaa! Vi har varit och badat flera gånger och gjorde middag vid halv 11. Nu ska vi fortsätta att duda ! :) VI ÄR LITE HYPEEEER

ge mig tålamod

Kategori: ~egoo~

Hej igen! Sitter och snackar med Emma och Linn om idag, nej bara linn för emma försvann... gah jag har verkligen inget tålamod.

emmiboiilinniboijenniboi

Kategori: ~allmänt~

Godmorgon! Var lite deppig igår så var inte på skriv humör... Men först hade jag iallafall en super trevlig kväll med Linn och Emma! Vi var vid en brygga i skogen, och från och med nu är det våran.. Vattnet var väldigt varmt. Det var en helt underbar kväll! Tack tjejer!♥ Idag ska vi förhoppningsvis åka vattenskoter och sen sova över på kvällen! Men vi hörs.

lånad bild från beztiz( får bli så tills mina kommer)

hej tills imorn

Kategori: ~allmänt~

sammanbrott

california gurls

Kategori: ~allmänt~

Hej! Sitter i bilen just nu, om ca två och en halv timme är vi hemma! Då ska jag åka upp till lilltorpet med Linn och Emmsi. Har lyssnat på en väldigt gammal skiva där svennebanan var med. Och jag kan fortfarande hela låt texten! Och den är ju typ 2,5,10, 1 år!

gulligt hår...

tipsis

Kategori: ~tips~

Nu ska ni få veta hur ja fick min statistik flyga,
 Bli medlem här!
Det funkar defenitift. Jag låg på run 25-40
unika och nu är jag uppe i 100! Och jag får
komentarer nästan hela tiden.

nimis in pictures

Kategori: ~allmänt~





me liiike

Kategori: ~egoo~

Godmorgon! Vid nio åker vi hem till falun igen. Det ska faktiskt bli riktigt skönt! Som jag skrev i går så har min statistik verkligen gått uppåt! Igår hade jag runt 100 unika :-)  HAPPYFACE
gammal bild men det gillar vi!

nimis

Kategori: ~allmänt~

Hej! Snart ska jag tor och små kusinerna åka till Nimis! Ett , typ konstverk av massa pinnar som bildar klätter torn osv. Det ska bli lite kul! Från det ena till det andra,jag har märkt att min statistik börjar gå väldigt mycket uppåt! Varför kan ni få veta när jag kommit hem ;-)

google bild

hahhahah

Kategori: ~helt random~



mysis

Kategori: ~Mode och kläder~

mys kläder på ! Nu ska jag ner
 och se på mussepigg. Sen blir
 det fyrmansvits. Puss

mobilkamera

ne

Kategori: ~allmänt~

det är inte kul att  blogga utan bilder , så jag leker tjuv och polis i stället!

strand dag x3

Kategori: ~allmänt~

Godmorgon! Internetet var helt dött igår så jag kunde inte ladda ner bilderna från museumet. Vissa saker var häftiga/roliga. Vissa saker kanske var liiiite långtråkiga. Bilderna kommer snart om kameran vill funka!
 

KAMERAN VILL INTE KOPPLA IN SIG :@

thinking

Kategori: ~allmänt~

funderar på om jag ska sluta läsa allas bloggar helt. Jag får för mycket inspiration av andra så jag knappt är mig själv? Det käns som om jag alltid vill försöka ta bilder som liknar någon annas en smula. Nej hejdå alla andra bloggar. ( förutom Kissies, hon får jag INGEN inspiration från längre.

Glömde att skicka, kommer inte ihåg hur jag tänkte..

dream a dream

Kategori: ~egoo~

Godmorgon! Idag ville jag värkligen inte vakna, jag drömde att jag var med i how i met your mother. Det var riktigt roligt men sen kom min mamma och väckte mig. glädje dödare Nej men nu ska vi åka till danmark! Vi ska till något konstmuseum.

idag :

nytt

Kategori: ~Mode och kläder~







sen var det då den här lilla skjortan, jag köpte den, sen ändrade
jag mej, för jag tänkte att jag inte skulle använda den! Men sen
såg jag att den var på rea och då kan man ju inte lämna tillbaks
den... Så jag får klippa i den lite så den blir som jag vill!


+ en klänning som kommer snart!

beach girl

Kategori: ~egoo~

Nu är jag hemma från väla, fick med mig massor med fina saker men nu ska jag hoppa ner till stranden! Bilder på det jag köpte kommer efter det.

välis

Kategori: ~Foto~

Godmorgon! Jag vaknade jätte glad. Kanske var det för att jag upptäckte att min lampa hade ett smiley face? Eller attvi ska till Väla? Vilket som, nu drar vi! :-)

fotbolls bläckfisk

Kategori: ~helt random~

Just nu håller ju fotbolls VM på och vinsten står mellan spanien och holland. Nyss berättade min bror en ganska rolig sak för mig. I tyskland fins det en bläckfisk, som gissar vilket lag som kommer att vinna VM! Någon stoppar ner flaggor på lagen som tävlar. Och den flaggan som bläckfisken tar kommer förhoppnigsvis vinna. För det har den gjort 7 gånger i rad! Idag har bläckfisken valt spanien. Har han rätt tro?

svar på komentar

Kategori: ~svarpåkommentar/er~

" vilken är din absolut bästa film? "

SV; Min favorit film är, och har alltid varit lejonkungen.Tvåa på min lista är nog titanic! tredje plats är  ice age. därifrån kommer " Dog du? Ja, men jag överlevde! " ifrån. Bäst alltså.

dog du? ja, men jag överlevde!

Kategori: ~allmänt~

Hej, tillbaka från stranden. det är så lång grundt där så att det är sjukt! Så det tog ett tag när man ville ta sig ut och snorkla. Ikväll ska vi antagligen äta något gått, annars blir det bara att chilla!

h u g s


jag idag :)
ignorera mitt hår som ser ut som " hej kom och hjälp mig"

gammal bamse

Kategori: ~allmänt~

Godmorgon! Det är ännu en dag med värme så vi tänker åka till den lång grunda stranden farhult! Det ska bli riktigt skönt att ligga i solen en dag till. pluss att jag har med mig min morbrors Bamse tidningar från 1978!

mobilkamera

tips

Kategori: ~tips~

sommar tips

boken "tvillingsjälar".
innehåll
 den handlar om flickorna jewel och india som har helt olika bakrund, India lever i en förmögen familj med en självupptagen mamma och en pappa som hon älskar. Jewel bor i ett av det fattigare områderna med sin mamma och styvpappan som misshandlar henne(jewel) Dom träffas av en slump och trots att dom är så olika blir dom bästisar. Inspererade av anne franks skriver dom också dagbok och snart är sidorna fyllda med detaljer från deras
stora och gemensamma hemlighet.
Omslaget är lite för glatt för bokens innehåll enligt mej


OST, babybell
asöme

hot

Kategori: ~Foto~

Herregud vad skönt med en till 30graders dag.
JAG ÄLSKAR HAVET

missfärjad tror jag minsann

Kategori: ~Foto~

Jag har nog blivit lite brun allt!
Men på ryggen har jag nog för
första gången bränt mig lite!
jag ska nog börja smörja in
mej...


snorkla

Kategori: ~allmänt~

har solat sen tio imorse. fundrar
 på om jag ska gå ner igen och
 snorkla, det var riktigt klart
vatten idag! later

svar på komentar

Kategori: ~svarpåkommentar/er~

Hur gammal är du?

Sv; Jag är tolv vintrar! :-)

magnet appar

Kategori: ~helt random~

Jag hittade nyss några jätte söta kylskåpsmagneter!
Iphone appar! Jag tyckte att dom var riktigt söta.

Magnets

älska

Kategori: ~Foto~

i need poweeer

Kategori: ~allmänt~

Klätterväggen var inte så SUPER roligt men
det var ett bra tidsfördriv, nu ska jag nog gå
och lägga mig för jag är sjukt trött! Vaknar
väll upp någon gång, vi hörs då. P U S S

wrooooom

Kategori: ~allmänt~

Godmorgon! Vid 6 lämnade bella mig för att åka till grekland. Jag är väääldigt avundsjuk men det är ju inte så långt kvar tills jag åker till spanien. Igår åkte vi gocart, det var riktigt roligt men det gick ju inte så jätte bra för mig.. fick med mig en söt liten väska från köpcentrummet väla också! Dit ska vi defenitift igen..Nu ska vi åka till någon klättervägg. hoppas det går bättre.

gocarten igår ;)

minigocaart

Kategori: ~allmänt~

Hej! Har precis tagit ett dopp i havet. Det var faktiskt riktigt skönt! Men vattnet var väldigt grummligt så det gick inte att snorkla. Innan det var vi på minigolfen här. som är riktigt kul! Det fans några bilar som man kunder åka omkring för, nästan som minigocart! Vi värmde upp lite för dom stora bilarna imorn ;-)



 

kom fram igår

Kategori: ~Foto~

men orkade inte skriva... Har en liten 3årig lovisa som hänger efter mig
 hela tiden! men det dör man inte av :-)Just nu håller jag på att
spela goggos med daniel, kanske inte är min specialité.....

 

tååg

Kategori: ~allmänt~

Hejsan! Just nu sitter jag på andra tåget, vi stannade ju med bilen i örebro och åt på ett slott där. Hoppas på att kunna bada i havet när vi kommer fram! Hörs dåå :-)

nu drar vi!

Kategori: ~egoo~

Det blir först 3h bil, sen tåg1 två h och tåg2 tvåH
Hörs i bilen kanske?

varmt och dimmig daag

Kategori: ~allmänt~

Usch, jag riktigt hatar den här dagen. Vem gillar dagen innan man åker? Jag bara sitter och stirrar och väntar på att kunna gå och lägga mig. STOR DISS...

Förhoppningsvis så hörs vi imorn i bilen, tåg1 , tåg2.

p u s s   s å    l ä n g e
just nu ser jag på how i meet your mother, ÄLSKA

packaaa

Kategori: ~egoo~

Idag ska jag packa, vi drar ju imorn! Shit vad skönt det ska bli att komma bort från allting och bara chilla. Hoppas på kvällsbad ikväll vid roxnäs! Men det är ingenting gemfört med stranden+havet i skåne.Orkade inte riktigt klä upp mig så vackert idag;

badis

Kategori: ~Foto~

Hej! Kom hem från badet runt 4 , men jag orkade verkligen inte blogga, det var så himla varmt! Vi åkte ut mitt i skogen i enviken och solade, vattnet var iskallt. Så jag hoppas att jag blivit lite brunish!
Jag hade lite tråkigt så jag har pimpat min mobil lite grann... :-)



Zzznark

Kategori: ~egoo~

Godmorgon!  Vaknade för en stund sen och besämde med mamma att vi ska åka och bada! Jag ville till någon sandstrand så det blir en sån.en till sasöm grej är att  i övermorgon åker vi till skååne! Och jag får med mig min dator :-) Nej, ska ner och packa ihop lite grejer.

h u g s

your awesome to

Kategori: ~egoo~

bild från tidigare dopp i sjön

gingeeee

Kategori: ~egoo~

snart drar jaaaag
kör på klänning idag!

nytt

Kategori: ~svarpåkommentar/er~

ny kategori :)
får hyfsat myket frågor så
jag kände att den var ganska nödvändigt!
svarpåkomentar/er

if we ever meet again♥

Kategori: ~egoo~

Morniiing!

Eftersom att det är så himla fint väder idag så ska jag nog upp till
pappa! Mendet blir nog lite senare, ska ut och sola nu tror jag.
På måndag åker jag till skåne! Förhoppningsvis så får jag
med mig en dator. Men då kommer det nogbara lite bilder i
slutet av dagen!
l a t e r

förra året i skåne


svar på kommentar

Kategori: ~svarpåkommentar/er~

" ta det inte personligt, men jag tycker att de där jackorna är HEMSKT
fula.Och nu menar jag verkligen HEMSKT fula..."

Sv; Okej, först så tycker jag att du borde stå för din åsikt och skriva dit namn,och sen, om du inte vill att jag ska det personligt, varför komenterar du då om det? patetiskt... Föresten så vet jag vem du är :-) IP adress vettu...

tröjaan

Kategori: ~egoo~

fick den av papi,alla har ju en sån här, fick lov
att fixa tillden liteså att den blir min egen ;)



mmmhhmmm

Kategori: ~allmänt~

Hej! först tänkte jag skriva TACK♥! för alla söta komentarer om att jag fotograferar bra! Åh, jag blir så himla glad! :) Idag ska jag gå på stan med emma(förhoppningsvis) Och... snart får ni en outfit!

p u s s