.

första skiddagen :)

Kategori: ~allmänt~

Hej! Jag har inte något roligt att skriva, och datorn dampar, jag förlorar på monopol, så att det blir en bild...

första åket, vi bytte skidor så vi har en av varje! Mycket vackert.


kanske fler bilder senare

puss :)


nu är vi framme i stugan!

Kategori: ~allmänt~

Hej! Vi åkte iväg vid halv 10 idag och nu är vi framme! Jag och bella är väldigt lyckliga för att vi fick ett eget rum ^^. Snart ska vi ut och leka i snön, jag kände att det behövdes! Vi hörs :)



väntar,

Kategori: ~allmänt~

väntar väntar, jag tror seriöst jag väntar bort hela mitt liv! Aja,för er som undrar vem jag väntar på så äre min kusin, som kommer om ungefär 1 timme och 20 minuter! Åhh :) Imorn drar vi till sälen. vad skönt det ska bli att åka bort ett litet tag. Men jag kommer självklart blogga när jag är där! Men det blir nog mest bilder då.

Usch vad tråkigt inlägg kände jag nu. Vi hörs väll senare och då har jag säkert något roligt att skriva! Nu måste jag leta efter kameran som jag , eh, slarvat bort hehe.

söt bild på mig och kusseee


Pulka i åsbo backen!

Kategori: ~allmänt~

Hej! Nu är jag hemma, väldigt blöt. Men det var sjukt kul! Det var väldigt kul att hoppa i hoppen...

Jag hoppar :)

massa hoppbilder:



Anna ;)


Nu ska jag bara slappa, städa lite i rummet, efter som min älsklingskusin kommer idag!!
Vi hörs senare!

gymnastik är livet :)

Kategori: ~allmänt~

Tjenare! Jag har kommit fram till en sak, gymnastik är bäst! För man kan inte säga något dåligt om det, t ex man bara hoppar och gör några volter. Men är det så bara?  ^^
Aja, det gick bra på träningen, vi mätte ut satser och sånt som kan behövas på träningarna. Och jag fick veta att jag ska dansa fristående på tävlingarna! Det har jag aldrig gjort :)  Imorn blir det pulka åkning,
sen kommer min älskling hit och på lördag drar vi till säääleeen!

Vi hörs :)

nu ska jag hoppa iväg till träningen!

Kategori: ~allmänt~

Ja, fasst jag har lite ont i min fot, högra sidan är väldigt röd och öm, men det känns mycket bättre att ha bandage på! 
Vi hörs sen :)



skolaaa

Kategori: ~allmänt~

Hej :)
snart måste jag pallra mej iväg till skolan, men tänkte att jag kunde blogga innan! Efter skolan så går jag väll hem, typ äter, sen träning! Vi hörs då!


Justja, rösta på mig i Emelies tävling!

innebandy :)

Kategori: ~allmänt~

Hej! Nu är jag hemma igen. Jag och Emma åkte ju som sagt upp till Lugnet för att se på innebandy match! Dom förlorade tyvärr ganska stort, men dom tog det bra och sprang runt och var glada :)
Jag brukar ju säga att innebandy är fjollsport, kärring hockey och så, men det är roligt! Jag kanske ska testa en träning eller två om jag orkar (:

Hahahhaaaaaa





snart ska jag och emmsi till lugnet :)

Kategori: ~allmänt~

Tja :)

Idag slutade vi klockan3, senaste dagen! usch och fy och blä.  Snart ska jag och Emma och se på innebandy! jag är inte så intresserad av innebandy men jag kände att det skulle vara roligt att hejja på när min klass kör!


Puss

hemma!

Kategori: ~allmänt~

hejsan! Nu är jag hemma från Emma, vi var lite töntiga hemma hoss henne men i like it ! :) På rasten idag så skulle jag och fredrik fajtas, men jag blev lite ut ägd. Sen skulle Linn fajtas med Han och hon blev också ägd.. men det var lite kul fast min svanskota gör väldigt ont! Imorn efter skolan  ska jag och Emma kolla på när tjejernas innebandy lag ( i min klass ) och killarnas innebandy lag ( i min klass) spelar mot varandra! Awasome :)
nu ska jag facebooka och sen ner och sticka på min mössa...
justja, ni kanske la märket till min nya header?
tack Emmsi bestiis

emmiboiii

Kategori: ~allmänt~

tjenare :) Nu sitter jag hemma hoss Emma och vi töntar oss väldigt mycket, på tisdagar har vi textilsslöjd,och jag ska ju sticka en mössa! Det kommer ju gå bra -.-



Vi vet att ni är avensjuka :)

vi hörs senare!

ny mobil :)

Kategori: ~allmänt~

Hej! Förlåt att jag har dålig uppdatering. Efter skolan följde Linn med mej, vi bakade väldigt fint. Choklad bollar munkar tror jag det hette..
Sen träning! Vi körde lite allt möjligt, jag  kände att det gick väldigt bra! Sen när jag kommit hem hade pappa kommit med min nya mobil! 

Im in heaven


det som ser ut som bubblor är plasten som bajsar

Förlåt för ett sånt tråkigt inlägg, men nu ska jag fixa med min mobil!

därför smsar jag segt ;

Kategori: ~allmänt~

jo, min kära mobil har ju som sagt gått i graven, så nu tills min beställda mobil kommer så har jag en låne mobil! Därför smsar jag segt!

puss


(( justja, ett meddelande till min kusin, VI FÅR EGET RUM I SÄLEN! ))

Drag me to hell

Kategori: ~allmänt~

usch och fy och blä. Jag hatar att jag älskar skräckfilmer! Filmen vi såg idag hette " Drag me to hell". Och jag är ju rädd för saker som hoppar fram snappt, oavsett vad det är för något, och då ska man inte se denhär filmen! Den var så sjukt äcklig och läskig. Filmen handlar om Christina brown som jobbar på en bank och hon har en bra pojkvän, hennes liv är alltså ganska perfekt! Men hon anar inte vad som kommer hända när hon tar ett dumt beslut.


snart!

Kategori: ~allmänt~

Snart kommer Linn ( och hennes mamma ) och så åker vi och fixar presenten, sen till Amadeus. Hoppas man ska ha myskläder för jag kör mjukisar och t-shirt! :)

den här låten diggar vi i skolan



puss

Amadeus filmkväll :)

Kategori: ~allmänt~

Hej! Klockan halv 4 kommer Linn och hämtar mej och vi åker och köper present! sen drar vi till Amadeus, ( han har fyllt 12! ) han ska ha film kväll! Annars ska jag inte göra någonting idag! As skönt.  Om ni undrar varför det inte kommer några bilder nu så äre för att jag har slarvat bort kameran lite...


puss

jag är trött

Kategori: ~allmänt~

så jag ska nog sova snart... Imorn ska jag och Linn köpa present tilll Amadeus som fyllt år, vi ska på fest hoss honom då också.  Jag kände att idag har jag inte skrivit något vettigt alls! super! Eller inte...

Hörs imorn :)

spela spel kväll

Kategori: ~allmänt~

Hejsan! :)
vad gör man om det inte fins någon tv?  spelar spel såklart! 
vi hörs!

Lördag :)

Kategori: ~allmänt~

Tjenare :)
åh vad skönt det ska bli med en göra ingenting dag, sitta i myskläder hela dagen typ. Men det fins ett -  tv:n funkar inte -.-.

Annars är allt super , fasst igår.. mina tår är fortfarande kalla. Bajs.
Ni får ha en asbra dag!




HATA NTO OCH ALLA SMÅ PJ:s SOM TROR ATT DOM ÄR NÅOT

Kategori: ~allmänt~

först och främst, hur kan man vakna såhär tidigt?
och igår, vi kom dit vid halv sju, vi stog ganska långt bak men vi var väldigt flummiga och hade roligt och pratade med någon kille som hette Tim. Sen blev det mer folk och kallare. Och så kom det en stor ***** klump med elaka människor som bara trängde sej före, men då kom Tims  pappa och flyttade fram oss ( thank god ) sen smög sej hela klumpen runt oss, och dom kom in, och inte vi! Dom är nå ***** psykfall! Vi stog där i 2 och en halv timme, och vissa började gråta för att dom stått där i typ 1 timme.Och vi darrade som om vi stått utan kläder, det var så sjukt kallt! Och jag och Emma, vi pratade lite högt om hur fullt vi tycker att reflexvästar och snoddar på benen var. Och så stog det några bakom oss xD så **vl* ägda.. Nästa gång ska vi ta med hela våran klass typ och så ska vi bli en klump :)
one thing left, Emma fick ett sms, men det var lite svårt att skriva för hon darrade så ***** mycket! ( det gjorde jag och Linn med.. ) sen snacka vi med snälla människor som inte häller kommit in, sen hämtade Linns föräldrar oss! Åh när jag kom hem såg jag och mamma på film i värmen, så sov jag i soffan..

Vad har vi lärt oss?
NTO suger ***
Jag har försökt att inte svära i dethär inlägget.
Jag har alldrig frysit så mycket som jag gjorde igår.
Jag gillar Emma och Linn :)
Jag tycker att ni ska gå med i facebook klubben " Alla vet att Falun är bättre än borlänge"



Jenny is sur

Kategori: ~allmänt~

jag är för sur för att skriva något

Hata borläääängee

N T O

Kategori: ~allmänt~

hejsan :) sitter med Emma hemma hoss mej, vi och linn ska på N T O i borlänge idag! det kommer bli as kul! Vi hös sen för jag kände att jag inte hade något roligt att skriva..

Torsdag :)

Kategori: ~allmänt~

Hej! I början av dagen har vi hemkunskap, och idag var det sista gången! buhu,  nästa gång vi har det går vi i åttan -.-. Sen på rasten, hade Emma, Linn,Hilma,Elsa,Denniz, Anton(?) och Jag väldigt kul på rasten! Vi sparka runt och passa på en boll och så, sen på lunchrasten gjorde vi det lite "seriösare" Men tjejerna mot killarna och bara femmor, det var väldigt roligt tills dom små kom och körde Egostajl hela tiden.. damp. Sen Skulle vi göra några kort och jag och Emma blev väldigt flummiga, sen sluta vi och gick ner på stan..sen bestämde vi oss för att åka Buss hem! Och vi fick ju vänta där ganska länge, och då var vi också vääldigt flummiga! och på bussen var det ännu värre, vi satt och skrek. Sen träning, skulle inte träna men körde lite på typ trampolinen. Morrondagens planer får ni höra imorn! :)

Emma på pralin !


heeeeejj

Kategori: ~allmänt~

jag är lite flummmiig, träning snart. Vet inte om jag ska träna men jag går i allafall..
puss

videoblogg- Linn goes Crazy!

Kategori: ~allmänt~

Hej! Onsdag, vi börjar med Idrott. Sen engelska, vi hade nationella prov i det! Men det var inte så svårt. Sen hade vi typ musik och bild på eftermiddagen. Vad gjorde vi på rasten? Jo ;



R.I.P

Kategori: ~allmänt~

buhuuuuuuuu
you always be in my heart
väldigt känslosam stund, hon är dööd..



men har beställt en ny :)

Jag är med i fokis tävling!

Kategori: ~allmänt~

Varför vill jag vinna datorn?
Jag vill ha en dator så jag ska kunna blogga mer, kolla fokis blogg, och kolla på mina kompisars bloggar. Jag vill också kunna hålla kontakter med mina kusiner ( och farbror ) i USA!

Hoppas jag viinner datorn :

semlor :)

Kategori: ~allmänt~

internet suugeer

Kategori: ~allmänt~

hej! antingen är det internet, eller blogg.se som absolut inte vill leka med mej! Därför blev det inget inlägg igår. Efter en tråkig skoldag åkte vi till borlänge för att fixa mitt pass ( till usa) efter det var det träning! Vi tränade skruvar och sånt, det gick ganska bra.. Idag hade vi typ matte och textilslöjd. Jag har bestämt mej för att jag ska sticka en mössa :). Vi får se hur det går.


Vi hörs senare :) nu ska jag hjälpa farmor med semlor..

Lördag - söndag

Kategori: ~allmänt~

lets talk about the helg!

Först, på lördagen kan ni läsa om i förra inlägget. Efter det skjussade jag och Mamma hem emma, och jag åkte till pappa, där var jag en stund och åt, och sen åkte jag till Emma! Sen kom linn, och vi åkte till Hemmakväll och hyrde film; 17again ( med Zac efron<3<3<3<3<3) och scoobido2! Vi kände att det var väldigt bra filmval.. Vi handlade också godis, chips, och dipp. När vi åkte hem fixade vi iordning hur vi skulle sova, det var mysigt. Sen bäddade vi ner oss och hade väldigt roligt. Vilken film vi började med kommer jag inte ihåg men jag tror det var 17again.



Sen blev vi lite galna och kastade gosedjur i taket.. hmm.. sen såg vi på den andra filmen.
Vi somnade vid 2 tror jag, hyfsad tid iaf. Vi vaknade vid 8 tror jag. Då såg vi på 17again ( again XD ) och sen åt vi frukost. Vi spelade något hönsspel sen..


Vi klädde sen på oss och så gick vi ut och åkte madrass efter Emmas fyrhjuling!



sen hade vi jätte kul...





Sen gick vi hem, packade våra grejer och drog på träning!

knytit färgprover på falurödfärg!

Kategori: ~allmänt~

Hejsan :)
Idag skulle vi ju fixa typ färgprover på Mammas jobb. tänkte först att det skulle väll bli , ja ganska tråkigt. Men det var väääldigt roligt ! Jag och emma fick bestämma fika, och så fick vi powerking. Och då blev allt genast roligare!



Vi hade väldigt roligt....


Jag tror att det fins fler, och roligare bilder på Julias blogg! Jag satt också på en stor dalahäst, och snackade om vad den gillade, vad den inte gillade och varför den inte red snappt och så vidare. 

Ikväll blir deet paartyyy

åh vad jag längtar tills imorn!

Kategori: ~allmänt~

imorn får jag sova, sedan drar jag och mamma och hämtar emma, åker upp till mammas jobb och så ska vi knyta ihop några typ färgprover. För att få pengar till gymnastiken ( förstår inte hur det går ihop ) men iallfall, sen åker vi hem. Jag åker till pappa. På kvällen sover jag och Emma och Linn över hoss emmas pappa! Åh vad kul det kommer bli! Vi ska nog ha disney kväll i think. Puss på det :)

sjuk -.-

Kategori: ~allmänt~

Hej! Jag mår lite bättre,  men jag tror att jag har lite feber. Jag orkade gå till vi i femman igår! Yey me :) Men vi förlorade ganska stort.. buhu. Men det fanns tydligen någon " Revanch" som vi ska vara med i. 
Jätte söt Linn:)
Hehe, emma!
Vi fick se våra smarta människor på en bioduk, efter somatt om satt i något litet rum. Vi tävlade mot Gävleborg och något annat ställe.
Man fick egna " svarslappar" som man kunde skriva svaren på! jag och linn fick typ 3 rätt eller något..

orkar ingenting just nu.

Kategori: ~allmänt~

har inte alls lust att blogga, men ville säga godnatt iallafall. Jag känner mej väldigt dålig nu, men jag hoppas att jag går till skolan imorn! Vi hörs med mer snack om vi i femman och så sen.

sjuk pågrund av gris-sprutan.

Kategori: ~allmänt~

Är hemma idag, jag svettas. Fast jag fryser. Förstår inte hur det går ihop. Men jag tror jag kan följa med till "Vi i femman" idag i allafall. jag får väll proppa i mej alvedon.


Alla ♥-dag enligt mig

Kategori: ~allmänt~

Kärlekens dag, en dag att visa att man älskar någon, man behöver inte ge bort något stort, men ett sms eller ett kort är något alla blir glada för.


Snowboard!

Kategori: ~allmänt~

hejsan! åhh vad roligt det var idag! Först var vi väldigt tråkiga och sega, men sedan...
DEXTRO :) 
Vi tog av oss snowboardarna när vi åkte, så när vi gick av bleev det väldigt krånligt för mej! Jag ramlade ner, sedan fick jag rulla ner för att inte bli träffade av liften xD
I sittliften.

Emma :)


Efter det kom pappa och hämta, vi lämnade Emma, sen åkte vi till något ställe och jag fick ta andra grissprutan! Känns skönt att ha det gjort men det gör väldigt ont nu! Men jag har en muminplåster så det  hjälpte lite...
kram på er :)

åh vad jag saknar skåne

Kategori: ~allmänt~

Snowboard idag♥

Kategori: ~allmänt~

Godmorgon! Idag är det ju studiedag, så jag och Emma åker snowboard i bjurs! Det kommer bli jätte roligt, att göra 3 saker jag älskar

♥ Vara med Emma
♥ åka snowboard
♥ Fika
Vi hörs senare, med bilder från dagen!

rösta på mej!

Kategori: ~allmänt~

Jag glömde en sak, ni måste rösta på mej i Hannah Janssons blogg tävling!
RÖSTA PÅ MEEEEEEEEEJ :)
bara för att ni ska rösta bjuder jag på den här bilden

Vi i femman, igen!

Kategori: ~allmänt~

Hejsan! Vi hade textilslöjd idag, vi gjorde några söta broscher till alla hjärtansdag! Men på rasten hade jag, Emma och linn jätte kul...

Klockan 16:00 skulle alltså hela min klass ( på 45 pers) vara på radiohuset, och tävla regionsfinal(?) mot leksand. Vi vann över dom igen! :) så sjukt bäst vi är. Men jag ser inte det smarta i min klass...

på rundturen i radiohuset hade jag jätte roligt åt att ta fredriks mössa.


våran klass blev lite glada när vi vann :)


Och det vackra priset! :)


Sjukt rolig dag! Imorn har vi studiedag, åker slalom och skidor med Linn och Emma då!
Vi hörs!

puss

hoss emma med linn :)

Kategori: ~allmänt~

Tjenare! Sitter här med linn och emma, vi töntar oss lite..
Klockan 16 ska vi till radiohuset och köra en till omgång vi i femman! Vi hörs senare!


Hugs

hemma från träning

Kategori: ~allmänt~

Hejhej :)
Hemma från träningen har duchat, har några jätte roliga filmer som kommer sen. Men jag ska gå och lägga mej tidigt idag. har inget roligt att skriva. Men vi hörs imorn!

brottom

Kategori: ~allmänt~

hejhej :)
Snart ska jag till träningen! Börjar få lite brottom att fixa mej nu...

kram!

hemma från stockholm!

Kategori: ~allmänt~

Hejhejhejhej! Åh vad skönt att vara hemma, det har visserligen varit roligt men i allafall. Jag shoppade faktiskt inte så mycket! Vi spelade mest typ Cluedo, mariocart och kortspel. Familje saker! För er som inte visste bodde jag hoss mina kusiner.









med nya tröjorna



Vad köpte jag? Här är svaren
Söta små örhängen :)





Typ det, och så var det några söta tofflor/strumpor jag fick av Titti(Christina(Bellas mamma))

Ha det bra, så hörs vi imorn, kanske ikväll :)

puss

in till stockholm nu

Kategori: ~allmänt~

Hejsan! Strax ska vi åka in till stockholm, och vi hinner gå runt där lite :) Behöver  en ny jacka, för min är riktigt äcklig!

Vi hörs när jag kommer hem! Vid ungefär halv 7 ikväll.

i stockholm :)

Kategori: ~allmänt~

Hejhej! Det blir ett kort inlägg, eftersom min kusin tycker att jag är tråkig.  Vi var och shoppa idag! Ont i fötterna... Bilder och så kommer senare.


snart drar jag till stockholm!

Kategori: ~allmänt~

Hej igen, klockan 17:00 går tåget med mig på till stockholm! Vi hörs när jag är framme.
Tror inte att jag skriver något mer innan
kram

tur att msn fins..

Kategori: ~allmänt~

Hejsan! Nu är jag på lite bättre humör ( tack vare alvedon och en galen kusin ) Sitter och snackar med kusin (bella) på msn med mic och webcamera. Me like! Ser henne ikväll :) Min blogguppdatering i stockholm kommer att vara väldigt låg, så bilder och sånt kommer på söndag kväll eller på måndag!


Haha, jätte normala, tänk er att dethär är på msn, fatta i verkligheten då...
hörs senare när jag packat klart och så!


fortfarande sjuk,

Kategori: ~allmänt~

drar till sthlm iaf.
Hörs när jag är på bra humör

jag har jätte tråkigt

Kategori: ~allmänt~

sjuklingen här igen chattar och pratar med mic med min söta kusin som jag träffar imorn, hon är också sjuk.
vi har jätte roligt på msn, och facebook




Min msn orkester..

Vi får se om jag går till skolan imorn, men ikväll drar jag till mamma så jag kan packa till sthlm. För det tänker jag inte skippa, jag får gå på alvedon.

kram

sjuk

Kategori: ~allmänt~

Blir hemma idag.


känner mej sjuk

Kategori: ~allmänt~

usch, hatar känslan av att vara sjuk. får se om det blir någon skola imorn.

Jag måste bli frisk till fredag p.g.a sthlm då.
men det gör mej lite piggare av att jag och pappa har bestället USA biljetter nu! Sista veckan i april :) får träffa kusiner då...

frilufsdag!

Kategori: ~allmänt~

Hejhej! Vintersportdagen var jätte rolig! Jag älskar snowboard :) Emma åkte också, linn hade inte sin snowboard här. Jag behövda värkligen träna på snowboard, och nu känner jag mig hyffsat bra iallafall! Fick testa lite skidor när fredrik testade min snowboard..

första åket..


linn are redy :)



emma med sin banan!



emma!


Haha linn :)




Tack och hej, nu ska jag äta, duscha sova. Mina ben värkeer..

snowboard idag (:

Kategori: ~allmänt~

Hejsan! Idag blir det alltså snowboard, Emma och Emmas pappa kommer och hämtar mej vid halv 9. Så då drar jag! Nu måste jag fixa mej lite och äta också.


Bye bye :)

vi i femman i repris :)

Kategori: ~allmänt~

Hejsan! Nu är jag hemma från allting, mamma, skolan,  vi femman. Vanlig tisdag, textilslöjd, matte. På eftermiddagen följde Emma och Linn med mej hem, påvägen hem lekte vi bergsbestigare, vi gick i snödrivor och Linn var Guide. Det var jätte kul, men det gjorde ont när man ramlade. när vi var hemma fixade oss så vi var jätte fula ( översminkade ) men det var roligt! Efter det var det vi i femman! Vi fick lov att ha " studion" i matsalen, men den gav tur! Vi vann, igen!
Har tyvärr inga bilder, kameran låg i väskan uppe i klassrummet.

Efter det gick jag hem till mamma, för att pappa jobbar. Sen kom han och hämta mej och vi åkte och handla. Och nu är vi äntligen hemma! Måste fixa mina kläder, snowboarden och sånt tills imorn! Frilufsdag :)

Ha en bra kväll och vi hörs imorn!

träning, Tjeck

Kategori: ~allmänt~

Hejhej :)
Hela dagen i ord :
Vanlig skola, trååkigt, egen mat med.
Linn följde med Mej hem. Massa roliga filmer från pappas jobb men Videofy.me är elakt.
Sen träning, vi körd bara frammåt, inte det roligaste men jag behöver träna på det! Ont i svanskotan så jag fick ta det lite lungt. Efter träningen åkte jag och pappa och hämtade min snowboard♥♥♥ Har inte sett den på jätte länge :( hade en helt annan bild av den innan, men jag gillar den! På onsdag har vi frilufsdag, jag, Emma och Linn kör på snowboard då! :)
åhhh

typ 2008


Nu ska jag duscha, sedan fixa iordning mig för att sova, behöver lägga mej tidigt..
Vi hörs imorn!
Gonatt♥

sitter med linn på pappas jobb :)

Kategori: ~allmänt~

Hejsan! Nu sitter jag med linn och vi töntar oss lite, väldigt flummigt...

som ni ser förra inlägget, Linn är lite flumm..

Bye bye

klufd

Kategori: ~allmänt~

bajs bajs bajs abajs coooooffe is god for me // LINN